En planerad avstickare

Fortsättning följer på förra inlägget.

På väg hem hamnade vi här:

Och det var meningen. Väldigt inplanerat. Ända sedan mina sandaler brann upp har jag velat köpa ett par likadana och jag hoppades att de skulle finnas på Vagabond även i år. Jag har fått för mig att man kan vara ganska säker på att man inte får det senaste och att sånt som inte går att sälja finns kvar år efter år på outletbutiker.  Och jag hade tur. När jag såg dem på hyllan, kastade jag mig handlöst i slow motion och greppade det sista paret i min storlek. Sen var jag glad resten av dagen.

På Stora Flygplatsen hade vi stämt träff med mormor för att återfå våra barn. Varför där? Nu blir det krångligt och invecklat. Skit i det. Hur som helst, samtidigt som vi kom dit, landade Systern med familj och vi passade på att ha en välkomstkommitté för dem. Gubben Gran blev så glad att se sin en vecka yngre kusin att han omfamnade 3-åringen länge och innerligt.

Sen satte han sig och lekte på golvet i Ankomsthallen, helt obekymrad om allt folk som kryssade förbi.

Sån vill jag också vara!

Men nu måste jag göra sit-ups. Efter att ha speglat mig i provrum en stor del av dagen och börjat ana att det inte är så många veckor kvar innan man måste göra entré på badstanden, så är det bråttom. Hur många räcker? 10? 100? Fler? Och allt jag vill är egentligen bara att knapra på något gott.

Annonser

5 Responses to “En planerad avstickare”


 1. 1 Johi maj 26, 2008 kl. 1:24 e m

  Går in här för att få en liten koll på vad kära itmamman sysslat med i helgen då. Och upptäcker att du måste ju ha haft en av årets bästa helger! Jag menar först få dreggla över snyggingar på fotbollsplan (har fått för mig att Mellberg måste vara guds gåva till kvinnorna fast utan skägg då), sedan Ullared (love shopping), fest i Småland (kan det bli fel?), Lager i57 (ååhhhhh) och sedan få träffa sina troll igen…

  Lova att du berättar allt om dina shoppingfynd imorgon! Kram.

 2. 2 Najtan maj 26, 2008 kl. 4:47 e m

  Ooh, så avundsjuk! Lager 157 är ett av dom bästa. Har försökt att övertyga mami, att vi ska åka dit nu igen, men det gick inte så bra. Hon tyckte att det räckte med Ullared som vi snart ska till 😉

 3. 3 itmamman maj 26, 2008 kl. 5:21 e m

  Johi, menar du att jag ska berätta om allt jag köpte? Då får vi ta en lååååång lunch!

  Najtan, hörde att du ska på shopping i TVÅ dagar till Ullared! Låter underbart! Lovar att jag ska hinta för morsan din om att Lager 157 är ett måste. Ska bli kul att lobba och se om jag lyckas.

 4. 4 Pippi maj 26, 2008 kl. 5:43 e m

  Vad roligt med shopping och kära återseenden 🙂 Den där kramen såg verkligen skön ut…

 5. 5 itmamman maj 26, 2008 kl. 7:20 e m

  Pippi, ja det var upplyftande!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: