Back to Hålan

Home again. Ingen tjuv hade hittat hit, så jag är nog ganska hemlig ändå. Ha! Det finns de som påstår att de vet vem jag är, men jag brukar hävda att det är få som faktiskt vet det.

Resan hem gick genom Sverige. Dumt. På väg upp till Idre for vi sista sträckan genom Norge, eftersom vi hälsade på Systerdottern som jobbar som liftvakt uppe i Branäs och då låg Norge bättre till. Bra val. Rakare vägar. Hemresan blev det många stopp eftersom 3-åringen upptäckte vad åksjuka var. I Säffle kom allt upp. Ja, sluta läs om du vill! Ganska omysigt. Tvättmaskinen åkte igång så fort vi kom innanför dörren.

Annars har det inte inträffat många missöden på resan. 9-åringen körde i och för sig in i ett träd, 12-åringen (ja, han har fyllt år!) knäckte Kajakmammans skidstav, 3-åringen kraschade en skål och jag ett glas. Men Maken gjorde inget dumt, så vi kanske får komma tillbaka om vi har tur. Det sista Skoterpappan gjorde innan vi for, var att låna grannens skoter och så körde han runt med barnen några vändor. Pluspoäng. Skoterpappan, du får heta så även om du inte har en egen!

Annonser

0 Responses to “Back to Hålan”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: