Utmanad igen

Johi gav mig en ny utmaning: Att lägga ut en film som börjar på bokstaven G. Själv ska jag utmana fem andra bloggare som ska lägga ut en film som börjar på H. De i sin tur ska utmana bloggare att lägga ut en film som börjar på I. Ni fattar.

Jag länkar till den film som borde vinna alla Oscars som går att få. Nu kanske jag inte får sitta i Oscarsjuryn, eftersom jag är jävig, men jag tycker iallafall så. Det är mina elever som har kommit på hela upplägget av filmen, bestämt vad de ska säga och har hållit i filmkameran. Musiken var speciellt viktig. De valde slutlåten på grund av texten, så lyssna särskilt på den. Idag när vi premiärvisade filmen, sneglade jag på dem för att se efter vad de verkade tycka om sin film. Jag kan bara säga att jag blev väldigt rörd. De var så stolta. Jag döper tillfälligt om filmen för att den ska passa in under utmaningen och därför får den heta Grundskolan som brann ner. Här är länken.

Tack till Bloggblad och Persilja som hade kommenterat elevernas förra inlägg. De har läst och tyckte det var jättekul att ni hade varit där, men de var inte lika inne på att kommentera tillbaka. Vill ni som ser elevernas film lämna en kommentar, gärna en uppmuntrande sådan, så kommer den att läsas och uppskattas. Jag lovar.

Utmaningen går vidare till:

Edmaniac ( Lägg in en Helpdeskfilm, den börjar ju på H. Denna utmaning passar väl in i din bloggstrategi iallafall? Snälla, ignorera den inte!)

Pippi

Sedan utmanar jag följande ganska nya bloggare, med baktanken att då måste de utforska hur man gör när man bäddar in en YouTubefilm, om de inte väljer att länka till en istället:

IT för elever

Amelnestor

Fru Gourmé

Sen måste jag bittert upplysa om att Mr Negroponte inte har klickat ja på förfrågan att bli min Facebookvän. 😦

Han kanske ligger sjuk? Stackaren.

Annonser

6 Responses to “Utmanad igen”


 1. 1 Bloggblad januari 17, 2008 kl. 7:11 e m

  Tur att du inte bad mig om filmbokstäver… jag är kass på titlar – de få filmer jag ser, kallar jag för: den där filmen där… etc.

  Ja, kruxet med att få läsare till sin blogg är att läsa andras… det är ytterst få som lyckas annars, såvida man inte är kändis förstås. Och de som inte har egen blogg, brukar inte våga… jag får mail från ett par av mina läsare, de kommer sig inte för att kommentera i rutan.

 2. 2 Johi januari 17, 2008 kl. 9:11 e m

  Bra val av film, va duktiga de är. Musiken gör ju allt!

 3. 3 Ozzy januari 17, 2008 kl. 10:28 e m

  Meh! Shame on negroponte! Och hallego vicka roliga elever! ”What do you think about the fire?” ”It is horrible.” ”Jahapp.”

 4. 4 itmamman januari 18, 2008 kl. 8:21 e m

  Tack alla som kommenterat!

 5. 5 Pippi januari 28, 2008 kl. 9:17 f m

  Jag ger upp! Hittar ingen (tillräckligt) bra film som börjar på H, så jag lämnar wo här och nu. 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: