Äntligen fredag

Ja, där satt det! Det sista utvecklingssamtalet är avklarat. Nej förresten, jag har ett till om två veckor, men det tar vi då. Den här perioden är i alla fall över. Så nu ska jag bli en social människa igen, göra adventsfint, baka och ha gäster. Skönt. Till och med Maken har börjat tröttna på att jag aldrig har tid med något och då är det dags att ändra på saker och ting.

Allt blir bättre när jag får en vanlig 40-timmarsvecka istället för som nu, 45 + moms. Allt måste bli bättre. Jobba med IT på sitt jobb och inte så mycket på sin fritid. Det är klart att det blir bra.

Men ikväll blir det inga gäster och inget adventsfint. Nedvarvning vid bloggen, tv-tittande med familjen, lite vin och sen är jag i form igen. Äntligen fredag!

Annonser

2 Responses to “Äntligen fredag”


  1. 1 Bloggblad december 1, 2007 kl. 2:22 e m

    Nu blev jag påmind om varför jag inte vill vara klasslärare längre… Jag har visserligen kontakt med mina sv2-elevers föräldrar men det blir inte tillnärmelsevis som med en klass.

    Fast det kunde ju varit bra att ha nåt att skylla på när jag inte ”hinner” baka lussekatter eller pynta…

  2. 2 itmamman december 1, 2007 kl. 5:38 e m

    Bloggblad, vad ska jag säga om det? Kanske att klasslärarna måste få det drägligare så de vill fortsätta att vara klasslärare. Säger jag nu när jag inte ska vara klasslärare mer…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: