Ett växthus i Sverige

Bloggen har skött sig själv i helgen. Familjen var iväg på ”moster fyller 60 och kusin blir läkare-kalas”, så det var inte mycket annat att göra än att fixa tidsinställda blogginlägg. Och det gick ju det med. Men nu är jag tillbaka. Tänkte lägga ut några bilder som kanske kan göra fler växthuslösa än jag sjuka av vill-ha-sjukan. Kusinen frågade nämligen grannen om vi fick komma över och spankulera omkring lite i hennes växthus. Jodå, det gick bra, men damen var lite ledsen över att det var så förfallet. En gång i tiden hade hennes make en välkänd plantskola. Nu fanns det bara några vinrankor och lite fikon kvar i hennes övergivna växthus. Man kan förstå att hon inte tyckte det var mycket att visa upp. Men jag älskade det! Att bara gå runt där och se alla gamla föremål och känna värmen. Gamla bänkar och fina krukor. Precis som ett växthus ska vara. Se och njut:

 vaxthus3.jpg

Annonser

6 Responses to “Ett växthus i Sverige”


 1. 1 Lilla B maj 21, 2007 kl. 6:16 e m

  Ett växthuslöst liv är inte ens att tänka på1 🙂

 2. 2 IT-mamman maj 21, 2007 kl. 6:28 e m

  Spä bara på mina vill-ha-tankar du, Lilla B! Nej, skojar bara. Klart att det inte är att tänka på – särskilt inte för dig, din växthusbloggare! 🙂

 3. 3 Annis maj 21, 2007 kl. 7:48 e m

  Vilket fantastiskt växthus, där kan man ju till och med bo! Tänk dig att fly dit ut när man känner att det svämmar över…man kan ju sätta dit en säng också! 😉
  Mitt växthus är en fis i rymden jämfört med detta och för att trösta dig så är det ett förråd i vår…efter allt partajande så hinner man inte med allt!

 4. 4 itmamman maj 21, 2007 kl. 8:38 e m

  Nej det var ingen tröst, men tack för försöket! 😉 Du har åtminstone ett växthus även om det står grejer i det. Sånt är ju lätt att fixa undan. Ordna en brasa eller så. Svårare att börja montera ett stort schabrak.
  Kul att festen blev lyckad!

 5. 5 Erica maj 22, 2007 kl. 9:27 e m

  Det är då inte min lilla älskade plastlåda till växthus i alla fall. Vågar inte lägga ut nån bild…än..

 6. 6 IT-mamman maj 23, 2007 kl. 10:49 f m

  Vill se bild, Erica! Ditt växthus kan ju vara omhuldat och mysigt även om det är mindre och av nyare modell. Jag var inne i ett sånt där nytt minväxthus i helgen och jag blev lycklig av atmosfären där också.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: